Te boek!

Te boek!

Een mooi cadeau in druk
Genaaid of ingebonden
Gloednieuw en ongeschonden
Maar straks leest u het stuk

 

 

 

Komende zaterdag 25 augustus verschijnt het fotoverzenboek Te Woord Te Beeld van de Regelmaten. Om dat te vieren is tijdens het Vogelfestival twee keer een deel van de versfoto’s op een diascherm te zien, terwijl de fotoverzen voorgedragen worden.
Fotoverzen zijn een nieuw fenomeen. Zeker de fotoverzen van de Regelmaten.
De originele foto’s van Klazenga en de puntige plezierverzen van Dijksterhuis zijn in combinatie nog origineler en scherper, vooral in het intelligente design van Cor Knops.
De fotoverzenpresentatie bij begint op zaterdag 25 zowel als zondag 26 augustus om 13.30, half 2 dus, in de tipi-tent van het Vogelfestival op het Woudaap-terrein, en duurt een half uur. De presentatie sluit een reeks poëtische optredens af, die om 12 uur begint.
Van half 3 tot half 4 worden boeken gesigneerd bij de boekenkraam van de KNNV, aan het Roerdomp-plein. Die boeken zijn dan met korting te koop.
Het Vogelfestival vindt plaats in het natuurgebied de Oostvaardersplassen, rond het bezoekerscentrum van Staatsbosbeheer aan de Knardijk, bij Lelystadhaven.

Kijk ook eens naar Te Woord op www.plezierverzen.nl.

Te Woord Te Beeld, door de Regelmaten, Uitgeverij Liverse Dordrecht & KNNV Uitgeverij Zeist, augustus 2007, ISBN 978 90 76982 40 3, €19,95.

De Regelmaten:
Beeld: Benny Klazenga, fotogroef, Katlik
Tekst: Koos Dijksterhuis, dichter van plezier, Groningen
Vorm: Cor Knops, boekmaker, Munstergeleen

DELEN
Reacties zijn gesloten.